Plaskigt värre!

Ny skolvecka, nya projekt. Vi ska göra ett porträtt av någon person så jag och sophan har bestämt oss för att göra det med Julia, en amerikan som bor i Santiago och som Sophie känner sen tidigare. Hon vi hängde med på priden, asgrym brud. Så imorgon efter skolan drar vi ännu en gång in till Santiago...uuuhh lika grymt att åka dit varje gång! Ska snart packa min väska ska bara städa upp lite först, ser ut som värsta soptippen haha ja som vanligt dåra.

Blir nog att stanna i Santiago till lördag eller söndag, beroende på hur mkt material vi hinner få ihop. Blir lite jammin på fredag också yeaahhh och självklart vårt thai stammis ställe! Uh Santiago grym stad, saknas bara ett hav där annars hade jag nog flyttat dit.

Dessutom ska jag möta upp ale imorn (!!) på flygplatsen det är helt sjukt, sen ska han få hänga med oss i Santiago eller vi med honom haha vet inte vem som känner till staden mest..det är ju jag som känner mig som "chilenaren" nu haha skumt men men kommer att bli gryyyymma dagar!

Annars i valpo vad händer här, det börjar bli varmt eller det är varmt men det börjar bli sådär jobbigt varmt i solen, uuh kommer att bli najsiga dagar på playan sen och det bästa av allt strandfester med brasa å allt! Saknar inte Sverige hehe

Juste om ni inte redan sett min våg tabbe på facebook än måste ni gå in och kolla haha bästa bilden på mig där man ser en våg komma rakt över mig. Grejen var att vi åkte till Isla Negra med klassen och vid najsigaste playan så skulle jag ju självklart börja leka bland klipporna. Medans jag stod på en sten och lekte robinsonstrandsatt såg jag plötsligt en våg som kom mot mig och växte sig allt större men jag hann inte hoppa ner från stenen så vågen sköljde sig över mig och jag fall rakt ner i plurret, haha det blev lite skrubbsår och en bula i skallen som gjorde rejält ont, men vafan bilden gör så att det var värt det! Sen fick jag låna diverse plagg av mina snälla klassisar eftersom mina kläder var genomblöta, gled runt resten av dagen med en lila scarf runt höften och en tröja  nästan lite snyggt asså haha

Ni måste kolla in dom bilderna iaf!


Eller va dum jag är kan ju lägga upp dom här hehe

Enjoy mitt första dopp in the pacific ocean!





Ser ni vågen i bakgrunden hahah


Ja och här som ni ser haha.  respect the nature typ =P
Julia i klassen som han knäppa av den bilden, Istället för att rädda mig haha;)


Min schyssta strandoutfit;)




Kommentarer
Postat av: Marika

hahahahaha värsta gulle på bilderna vid vattnet hahahahaha :D typiskt linda ;P

oooho ale kommer dit :D fan vad najs :D

hoppas det blir rooooooooligtloligt :)

2008-10-22 @ 14:10:48
Postat av: Elli

Haha snyggt jobbat linda!!! :) varsta grymma bilden. Hoppas du har d underbart. puss o kram!

2008-10-22 @ 19:47:21
URL: http://sabbatslivet.blogspot.com
Postat av: Det rimmar på femma

Haha..bra där;)Hoppas du har d bäst!!!

2008-10-23 @ 16:06:46
Postat av: Marika

linta lever du? inte hört nåt på väldigt länge så skriv skriv nånting så vi vet att du mår bra.

2008-11-03 @ 15:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0