Ja, jag lever!

Japp jag vet jag är världens lataste människa och super dålig på att uppdatera bloggen, men jag har glömt bort den lite med allt crazy som hänt här. Det känns som om sommaren väntar runt hörnet nu inte långt kvar tills man kan hänga på playan, det kan man iofs nu också men vattnet är ISKALLT. Hah det är så flummigt för det är julpynt överallt...julpynt och 17 grader varmt!?! Det går inte ihop för oss svennar och jag tror det kommer att bli svårt att hitta julkänslan utan snö och kyla. Undra om dom har tomte här? Å pepparkakor??? Sill?? Ne fan hur ska det här gå.......


Nu har vi precis avslutat ett projekt och jag försökte få ut skiten på youtube igår så att ni kunde få kolla på filmen men skiten funka inte, ska försöka fixa det där nästa vecka!

Idag började vi på ett nytt projekt med temat "nattliv" ska bli skoj, så nu håller jag på att packa min väska för om en liten stund drar jag till Santiago där jag tänkte filma men jag vet inte riktigt vad ännu, ska tänka på det under bussturen som alltid ger en sjukt mycket inspiration!


Annars här i Chile då hmmm en klasskompis blev rånad, turisterna börjar välla in, csn pengarna börjar ta slut, matpriserna höjs, kvällarna börjar bli ljusare, valpo börjar kännas tråkigt eller kanske litet, och jag har fått nya idéer om lite allt möjligt här i livet.

Och sist men inte minst, moderaterna suger! Fast det vet väl redan alla som har lite vett i skallen!


Nu måste jag rappa på mig lite, har massa tvätt som jag måste föntorka hahaha för vi har ingen torktumlare och jag har inga andra rena kläder så Fönen är min enda lösning. Tänk på det riknorden nästa gång ni torkar era kläder att här på andra sidan är det inte så självklart med torktumlare! ;P

cool konst i valpos små gränder. vem är äkta;)


Stäng av teven, lev ditt liv!   Ta åt dig.


Från en balkong i vina och lååååångt därborta bor jag.


RSS 2.0